Ærkeenglen Faith har en blid energi og et meget lystigt humør, hun er let og humoristisk og har en ubekymret og legende fremtoning. Jeg ser hende omgivet af børn. Børn ligger hende meget på sinde, særligt dem, som er vokset op uden en far eller mor og som har haft brug for særlig støtte. Hun er god til at opmuntre mennesker til at nå deres mål og hjælper dem igennem udfordringer.

Hendes lattermilde væsen hjælper mennesker til at flyde mere ovenpå, når der er behov for det og ikke at lade sig påvirke for meget af andre menneskers begrænsninger. Hun kalder sig ubekymrethedens og lethedens engel, fordi det er den ubekymrede vej gennem livet, som hun gennem påvirkning prøver at stimulere. Hun er glad for dans og musik og inspirerer dem, hun hjælper, til at hente støtte og lethed i livet gennem disse kanaler af kreativitet. Hun fordrer en større tiltro til egne projekter og mål.

Når opgaver synes for uoverkommelige eller svære, hjælper hun med at manifestere en opløftet energi, som kan fremme projektets udførelse.
Faith kan henvende sig til dig gennem en sang, du bliver ved med at høre for dit indre øre, som er opmuntrende og skaber glæde i sindet.

Ærkeenglen Faiths ord er:
”Jeg indgyder tro i mennesker. Tro på deres evner og kvaliteter, på en blid og omsorgsfuld måde. Jeg våger tit over mennesker ved sengetid og giver dem ømhed og omsorg for at styrke deres overbevisning og følelse af, at de er elsket. Hvor ærkeenglen Michael arbejder med tro ved at drive mennesker fremad mod at erfare hvad de kan udrette, bygger jeg deres selvtillid op gennem kærlighed, støtte og omsorg.
Jeg healer de smerter, der står i vejen for, at mennesker kan føle sig elsket og værdsat. Jeg har et stort hjerte for børn og tager mig ofte af børn, som er udsatte eller har lidt store tab. Påkald mig, når du føler behov for kærlighed, omsorg og styrke til at tro på dig selv.”

Uddrag fra Beskeder fra Ærkeengle og Mestre af Teresa Thaning.

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Teresas første bestseller om hendes indre rejse ind i en hidtil ikke særlig belyst dimension.

 

“…en uovertruffen bog… kan varmt anbefales.” Soul Books
“…en usædvanligt indsigtsfuld bog.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset

Læs mere
Beskeder fra ærkeengle og mestre - bog - Teresa Thaning

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af den nye bog DEN FEMININE VEJ

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen i nyhedsbrevet. Et gratis uddrag af DEN FEMININE VEJ er på vej til din mailbox.