Ærkeenglen Jomfru Maria er verdensmoderen, de fortabte børns beskytter og alle børns moder. Hun er moder for alle, som har brug for en mor, hun trøster alle, som påkalder hende for at blive trøstet, og hun fremmer moderkærligheden i mennesker.
Hun viser sig ofte med klæder i hvide og smukke blå farver, enten i kombination eller enkeltvis, hvor den ene farve danner baggrund. Bag hende ses en klar stjernehimmel. Det bemærkelsesværdige ved hende er hendes evne til at rumme meget store mængder af sorg. Hun heler hjertet og dets sorger, og ingen sorg er for stor for hende. Den egenskab kommer bl.a. ud af den prøvelse, hun selv måtte gennemgå som mor til Jesus. Hun trøster ulykkelige børn med blid og nænsom, kærlig opmærksomhed og manifesterer modet og styrken til at fortsætte livet i svære situationer.

Hun arbejder tæt sammen med devariget, som hun selv oprindeligt er ud af.

Jomfru Maria
Jomfru Maria giver følgende budskab:

”Jeg er lysets engel. Det milde Guds lys. Jeg ses ofte med et lys i foldede hænder foran mig for at lede vejen for mennesker i kærlighed og rummelighed. Mit virke på Jorden er at formidle den moderlige betænksomhed og rummelighed, som mange mennesker savner. Den moderlige trøst og omsorg.

Jeg opfatter menneskene som mine børn, som jeg kærligt tager mig af. Jeg lader dem ligge ind til mit bryst. Jeg viser vej, dér hvor alt lys synes slukket. Jeg lyser op, dér hvor alt håb synes at være forsvundet.

Jeg hjælper dem, som synes fortabte og føler sig forladt af verden. Jeg leder og fører mennesker ud af fortvivlelse og afmagt. Jeg viser dem deres indre lys, således at de kan stråle og få kontakt til deres indre skønhed.

Jeg er roen og eftertanken, og jeg er moder for alle, som har mistet deres jordiske mor.
Når du har brug for den moderlige kærlighed og støtte eller har lidt afsavn og har brug for trøst, så kontakt mig.

Brug mig, når du har brug for ro og indre følelse af kærlighed”

Uddrag fra Beskeder fra Ærkeengle og Mestre af Teresa Thaning.

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Teresas første bestseller om hendes indre rejse ind i en hidtil ikke særlig belyst dimension.

 

“…en uovertruffen bog… kan varmt anbefales.” Soul Books
“…en usædvanligt indsigtsfuld bog.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset

Læs mere
Beskeder fra ærkeengle og mestre - bog - Teresa Thaning

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af den nye bog DEN FEMININE VEJ

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen i nyhedsbrevet. Et gratis uddrag af DEN FEMININE VEJ er på vej til din mailbox.