“En læseoplevelse af de sjældne. En guldgrube af visdom, erfaring, indlevelse og faktuel viden.

Den har alt det, der skal til for at få et bedre – og dermed sundere liv.

Astrologihusets blog

“En læseoplevelse af de sjældne. En guldgrube af visdom, erfaring, indlevelse og faktuel viden.

Den har alt det, der skal til for at få et bedre – og dermed sundere liv.

Astrologihusets blog

BEVIDST HELBREDELSE – en SAXO bestseller

I denne nye bemærkelsesværdige bog fører Teresa Thaning dig ind mod kraften bag alt skabt og afslører de skjulte kræfter, som kan ændre dit helbred og din livssituation.

I BEVIDST HELBREDELSE får du indsigt i forbindelser mellem dit helbred, din livssituation og de bagvedliggende årsager, der skaber lidelse og lykke. Bogen præsenterer samtidig den stærkt provokerende tanke, at det guddommelige strømmer i både det gode og det onde og at lidelse er noget vi selv skaber. Samtidig giver den håb, fordi den viser vej ud af lidelse.

Unik chakraguide i syv trin

BEVIDST HELBREDELSE er praktisk anvendelig og indeholder en unik guide i syv trin, som viser dig vejen mod den særlige kraft, der findes i ethvert menneske og som ifølge Teresa Thanings lærdom er vejen til al kærlighed, lykkefølelse samt mental og fysisk sundhed.

Bogen bygger på Teresa Thanings egne erfaringer samt mange års arbejde med klienter og kursister. Bogen koster 250 kr.

Læs mere om chakrakortsættet – Visdom og Livskraft

Bevidst helbredelse bog Teresa Thaning

Bogen koster 249,95 kr og kan bestilles i alle landets boghandlere og onlineboghandlere.

Kan købes online hos AstrologihusetSaxo.com og Bog & Mystik.

Den er også fysisk til salg i Soul Books, Læderstræde 13, Kbh K. og i Bog og Mystik .

“Teresa Thanings nyeste bog er hendes tredje, og den er ganske enkelt en guldgrube af visdom, erfaring, indlevelse og faktuel viden. Den er uvurderlig og burde indgå som fast pensum på lægestudiet – eller gerne på et nyoprettet spirituelt fakultet på universitetet. Nå, det må nok vente en rum tid. I mellemtiden er der grund til at glæde sig. Bogen bibringer læseren en oplevelse af de sjældne.

Teresa Thaning er yderst indsigtsfuld og har en særlig formidlingsevne, som er baseret på en viden, der må være opsamlet gennem et væld af inkarnationer. Eller måske er hun blot et dygtigt medium, der er god til at stikke sugerøret op i den store, kosmiske container og formidle tingene videre til os læsere.

Med denne bog slår Teresa Thaning bro mellem det fysiske og det ikke-fysiske plan. Den har al den viden, der skal til for at få et bedre – og dermed sundere – liv. Den kan læses igen og igen – og stadig formidle ny viden og oplevelse. Mellem linjerne får man en forståelse af, hvad livets substans er, og hvad der er meningen med det. Kort sagt bliver man glad i låget af læsningen, og så snart man har den i hånden, kan man mærke den gode energi.

Jeg mærkede straks bogens gode energi, da jeg hentede bogen den første dag i oktober. To af bøgerne blev straks taget fra – en til at ligge fast på mit natbord og et jomfrueligt eksemplar til boghylden. Så er der noget ved at være anmelder og boghandler – og at leve – Tak for oplevelsen!”

Anmeldelse på Astrologihusets blog

Ny viden om hvordan du kan skabe dit liv og helbred

I BEVIDST HELBREDELSE deler Teresa Thaning generøst ud af indsigter i de skjulte kræfter, som skaber dit liv. Gennem syn ind i menneskets energistruktur, har hun set forbindelser mellem livssituation, helbred og bagvedliggende årsag. Hun videregiver viden om forholdet mellem sjæl, krop og sind opnået gennem mange års praksis med klienter og kursister og viser, hvordan ubegrænset kærlighed kan blive en vedvarende tilstand i os.

Vi tror ofte, at livet er noget, der rammer os udefra og invaderer os uden vores indflydelse. I BEVIDST HELBREDELSE får du helt ny viden om, hvordan livet skabes indefra og derefter manifesterer sig i den ydre verden. Blot er denne proces usynlig for dig.

Ved at forstå de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, kan vi gribe vores liv og helbred an på en helt ny måde. Vi kan skabe større glæde og velvære og begynde at få vores liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, vi ønsker.

 

Om Teresa Thaning

Kurser, foredrag og retreats

“BEVIDST HELBREDELSE er en fantastisk og ultimativ vigtig bog. Det er den bog, de ord, det menneske jeg har ventet på, fordi hun sætter ord på områder, der er rimelig svært tilgængelige med en klarhed og autencitet, som er virkelig både sjælden og smuk.

Jeg kan især mærke, at det, hun giver fra sig er fuldkommen autentisk og erkendt, hvilket er altafgørende for mig, for at jeg tillidsfuldt kan lade visdommen strømme ind i min krop og min bevidsthed. Og det, der ikke umiddelbart kan forstås med hjernen, får alligevel veje til at møde noget i mig, der har parathed til at åbne for det.

Denne bog kommer fra et menneske, der kan skrive forbi klicheer og indforstået spiritualitet, direkte ind til kernen på områder, der er så fremmedartede og uvante for os mennesker at tænke ind i, men som jeg ser det, kan være et meget stort og helt afgørende skridt ind i en ny sygdoms-/sundhedsbevidsthed, og bevidsthed i det hele taget.

Jeg er personligt i en situation, hvor jeg har SÅ meget brug for hjælp til min krop og ikke har kunne finde den nogen steder overhovedet. Nu føler jeg, at jeg, med denne bog, sidder med selve nøglen i hånden fuld af håb, vilje og en stor hjertelig taknemmelighed!!!”

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Teresas første bestseller om hendes indre rejse ind i en hidtil ikke særlig belyst dimension.

 

“…en uovertruffen bog… kan varmt anbefales.” Soul Books
“…en usædvanligt indsigtsfuld bog.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset

Læs mere
Beskeder fra ærkeengle og mestre - bog - Teresa Thaning

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.