”Den feminine vej er at leve i nærværet af en ubegrænset kærlig kraft, der indefra nærer, guider og tager hånd om dit liv.”

Teresa Signature blue micro

DEN FEMININE VEJ – kursus

I alle mennesker findes et nærende, støttende og intenst nærvær, som danner baggrund for livet. Hvis dette nærvær bliver en bevidst del af dit liv, vil livet radikalt transformeres.

På kurset DEN FEMININE VEJ rejser vi indad og kontakter denne kraftfulde skabende energi. Vi begynder en udrensning af de mønstre og temaer, som kan stå i vejen for, at du er forbundet med den feminine energi.

Hvor dybt vi er forbundet til det feminine i os er afgørende for vores velvære og livsudfoldelse. Den åbner op til at leve livet anstrengelsesløst og med en større evne til at skabe livet, som vi ønsker det.

En dyb forbindelse med den feminine kraft skaber en indre erfaring af at være næret og båret af universet og en følelse af dyb tillid til livet.

Kurset henvender sig både til mænd og kvinder, da den feminine energi er en universel kraft i alle mennesker. Tiden er inde til, at det feminine skal heales og vækkes i os, så vores indre kraft og potentialer kan udfolde sig. 

DET OPLEVER DU PÅ DETTE KURSUS

  • Du får redskaberne til at udrense karmiske blokeringer i den feminine energi.
  • Du lærer hvordan du ved at være modtagelig for den feminine energi kan leve i større overensstemmelse med din intuition og indre visdom.
  • Du lærer om de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, så du kan gribe din livsretning og dit helbred an på en helt ny måde.
  • Du får redskaber til at skabe større glæde og velvære og begynde at få dit liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, du ønsker.
  • Du bliver guidet hen mod at hvile i en nærende og kærlig energi, som strømmer ubegrænset indefra.

””Den feminine vej er at flytte sig mod et liv af kærlighed, lykke og næring, der strømmer indefra i mennesket.”

Teresa Signature blue micro

PRAKTIK

TID: 

17. august 2024 kl. 10-16:30 – Delvist ledige pladser

STED: Hellerup Kirke Sognegården, Margrethevej 7B
2900 Hellerup. 7 minutters gang fra Hellerup Station.

PRIS: 1.500 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret kildevand samt lidt frugt i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.

Teresa Thaning

Den feminine vej 17. august 2024
1.500 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.