DEN FEMININE VEJ

Den feminine kraft er den altomfattende, skabende energi i eksistensen. Den står for bevægelse, fremdrift i livet og den altid nærværende indre næring, omsorg og rummelighed. Den er forbundet med vores intuition og indre guidning.

Kontakten til og balancen i denne grundlæggende energi i os er afgørende for vores indre velvære, vores helbred og vores livs udfoldelse. Samtidig kan ubalancer i denne energi skabe opbremsninger og modstand i vores liv og have en negativ påvirkning på vores helbred.

På DEN FEMININE VEJ rejser vi indad og kontakter denne kraftfulde skabende energi. Vi begynder en udrensning af de karmiske temaer som kan stå i vejen for, at vi er forbundet direkte med energien.
En dyb forbindelse med den feminine kraft skaber en dyb erfaring af at være næret og båret af universet indefra og en følelse af dyb tillid til livet.

Kurset henvender sig både til mænd og kvinder, da det guddommelige feminine er en universel kraft i alle mennesker. Tiden er inde til, at det guddommelige feminine skal heales, balanceres og vækkes i os, så vores indre kraft og potentialer kan udfolde sig.

Kurset hed før FEMININ MASTERCLASS.

 

DET OPLEVER DU PÅ DETTE KURSUS

  • Du får redskaberne til at udrense karmiske blokeringer i den feminine energi.
  • Du lærer hvordan du ved at være modtagelig for den feminine energi kan leve i større overensstemmelse med din intuition og indre visdom.
  • Du lærer om de grundlæggende principper, som et menneske fungerer ud fra, så du kan gribe din livsretning og dit helbred an på en helt ny måde.
  • Du får redskaber til at skabe større glæde og velvære og begynde at få dit liv til at udvikle sig i overensstemmelse med det, du ønsker.
  • Du bliver guidet hen mod at hvile i en nærende og kærlig energi, som strømmer ubegrænset indefra.

PRAKTIK

TID: 

2. september 2023 kl. 10-16:30 – Afholdt

Hold øje med vores nyhedsbrev for at høre om nye kursusdatoer i 2024.

STED: København, nærmere info fås ved tilmelding.

PRIS: 1.300 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret kildevand samt lidt frugt i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.

Teresa Thaning