DINE LIV PÅ ATLANTIS – karmisk kursus

Hvilken betydning har dine liv på Atlantis haft for dine efterfølgende liv?

I denne tid konfronteres vi i høj grad med karma fra vores liv på Atlantis. Der er mange ligheder med det som sker i verden i dag og det som skete på Atlantis. Derfor presser vores karma fra Atlantis sig på og kommer op til overfaden for at vi endelig kan frisætte den.

Mange evner og dybere kontakt med sjælen blev lukket ned dengang, og der blev skabt mønstre, som har gentaget sig i mange liv. 
Tiden lige nu vil for nogle forstørre levnene fra vores oplevelser dengang og tydeliggøre mønstre og reaktioner vi stadig sidder fast i. Forstørrelsen gør at vi bedre kan se mønstrene og dermed frisætte de traumer vi har fra dengang, som ellers binder os til gentagelser. 

Når vi forstår hvilke mønstre vi har med os fra Atlantis og hvad vi erfarede dengang, kan vi opløse de begrænsende bånd det har på vores liv og vores åndelige udvikling.

Renselsen af disse mønstre og den generelle karmiske renselse er afgørende for, hvordan vi kommer igennem de store energiskift, der ligger foran os.

Vi vil på kurset både arbejde med vores karma fra Lemurien og Atlantis. 

PRAKTIK

TID: 

29.-30. april 2023 kl. 10 -16:00 – Én ledig plads

STED: København, nærmere info fås ved tilmelding.

PRIS: 2.300 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret kildevand samt lidt frugt i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.

Teresa Thaning

Dine liv på Atlantis 29.-30. april 2023
2.300 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med kreditkort via QuickPay.

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.