Feminin masterclass

DINE LIV PÅ ATLANTIS

(sidste gang kurset afholdes)

DINE LIV PÅ ATLANTIS – karmisk kursus

Hvilken betydning har dine liv på Atlantis haft for dine efterfølgende liv?

I denne tid konfronteres vi i høj grad med karma fra vores liv på Atlantis. Der er mange ligheder med det som sker i verden i dag og det som skete på Atlantis. Derfor presser vores karma fra Atlantis sig på og kommer op til overfaden for at vi endelig kan frisætte den.

Mange evner og dybere kontakt med sjælen blev lukket ned dengang, og der blev skabt mønstre, som har gentaget sig i mange liv. 
Tiden lige nu vil for nogle forstørre levnene fra vores oplevelser dengang og tydeliggøre mønstre og reaktioner vi stadig sidder fast i. Forstørrelsen gør at vi bedre kan se mønstrene og dermed frisætte de traumer vi har fra dengang, som ellers binder os til gentagelser. 

Når vi forstår hvilke mønstre vi har med os fra Atlantis og hvad vi erfarede dengang, kan vi opløse de begrænsende bånd det har på vores liv og vores åndelige udvikling.

Renselsen af disse mønstre og den generelle karmiske renselse er afgørende for, hvordan vi kommer igennem de store energiskift, der ligger foran os.

Vi vil på kurset både arbejde med vores karma fra Lemurien og Atlantis. 

Bemærk: Det er sidste gang dette kursus afholdes.

PRAKTIK

TID: 

16.-17. marts 2024 kl. 10 -16:00 – Udsolgt

Bemærk: Det er sidste gang dette kursus afholdes.

STED: København, nærmere info fås ved tilmelding.

PRIS: 2.300 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret vand samt lidt frugt mv. i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer og har deltaget i andre kurser, hvor Teresas tilgang til bøn er blevet gennemgået eller har arbejdet med bøn på egen hånd via bøgerne Sjælens mange liv og Bevidst helbredelse.

Teresa Thaning

Dine liv på Atlantis 16.-17. marts 2024
2.300 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.