En karmisk rejse mod frigørelse og selvstændighed

erkendelser og indsigter fra et karmisk healingskursus. Skrevet af kursist Charlotte.

Mine oplevelser fra dit MAGISKE kursus!

Jeg har længe ønsket mig at blive selvstændig, men noget udefinerbart holder mig tilbage. Hvad det egentlig var jeg skulle tage hånd om i forhold til min karma, havde jeg ikke på forhånd en klar ide om. Det gik først op for mig, da kurset i karmisk healing begynder.

I den første meditation ser jeg et liv i London, hvor jeg er en kvinde, der åbner min egen hatteforretning. På den tid er det uhørt at kvinder besidder fast ejendom, eller starter forretning uden en mand. Hattebutikken ligger i et smukt og velhavende kvarter og hele bygningen i 3 etager er min. I meditationen mærker jeg tydeligt euforien over at åbne egen forretning. Jeg oplever dyb og sprudlende glæde, tiltro og positiv forventning.

Jeg ser at kvinden bliver trukket ned af forretningens bagtrappe og tæsket ihjel af 3 mænd. Mærker ikke den fysiske smerte, med en vild, dyb lammelse og frygt i mødet med volden.

Jeg forstår, at jeg blev straffet for min selvstændighed, min styrke, at følge mine drømme og at trodse samfundets uskrevne regler. Gennem bøn beder jeg om at få opløst min frygt og lammelse, mine tendenser til at nedtone min selvstændighed og min nuværende frygt for at stå frem og begrænsninger i tillade mig selv at skabe min egen forretning og succes. 

I næste meditation er jeg tilbage i min første inkarnation på jorden. Jeg er en meget høj, bred, langlemmet, blond og fysisk stærk kvinde, der bor med et folk af foroverbøjede, små mennesker med hår over hele kroppen. Der er en primitiv boplads og jeg er et tålt medlem af flokken. Der er fugtigt, koldt, ildelugtende og beskidt.

Flokken vender mig ryggen, ingen vil omgås mig, fordi jeg er så anderledes, og jeg oplever dyb ensomhed, mangel på forståelse og en grundlæggende følelse af ikke at høre til.

Den kvinde jeg er, vælger at forlade flokken og begiver sig ud i naturen, for at finde et nyt bosted. Dette bliver en naturlig hule i nogle klipper langt fra flokken. Der føder jeg et barn, der er ligesom mig selv. Langstrakt, blond og gylden i huden.

Fra at leve ensom blandt andre, uden mening og med en dyb følelse af manglende tilhørsforhold, oplever jeg hulelivet som mere harmonisk, meningsfuldt og med glæde.

I den inkarnation ekskluderer jeg mig selv fra fællesskabet, for at leve et liv, hvor jeg ikke er forkert.

Gennem bøn beder jeg om tilgivelse for at forlade flokken. Jeg beder om at få opløst følelsen af meningsløshed, ensomhed, forkerthed og smerten over at selvstændighed og glæde har så høj en pris. Jeg beder om, at al frygt for at leve selvstændigt og i pagt med mine følelser slippes.

I den næste meditation ser jeg et liv, hvor jeg som kvinde insisterer på at blive indrullet i den lokale milits for at slås for kongen. Det nægter min far mig, idet jeg er kvinde og jeg oplever et voldsomt raseri over at blive umyndiggjort og nægtet mit ønske. For at forhindre mig i at flygte og følge min vilje, vælger min far at sende mig i slottets fangekælder, hvor jeg bliver lænket til en mur. I fangekælderen skriger jeg af desperation, afmagt, raseri og massiv magtesløshed. Vreden over at blive begrænset, fastholdt og umyndiggjort er overvældende, dyb og ødelæggende.

Den kvinde jeg er ved, at hun først bliver sat fri, når råberiet stopper. Men jeg nægter at græde som en tøs. I fangeskab mærker jeg, at noget inden i mig går i stykker, så da jeg endelig bliver løsladt, sadler jeg min hest og rider ud til klipperne. Der blænder jeg hesten, sporer den og sammen rider vi ud over kløften. Jeg mærker hvordan kjolen suges ind mellem mine lår, da hesten falder hurtigere end jeg. Oplever faldet i slow motion. At ramme bunden af kløften med klipper gør ikke ondt. Mine fødder rammer først, så hoften. Så bliver alt sort.

I det liv nægter jeg at underlægge mig mænd, magthavere, regler eller tidens kvindesyn. Men det er ikke muligt at nægte – så jeg ekskluderer mig selv fra livet, ved at ende mit liv.

I den efterfølgende bøn beder jeg om tilgivelse for volden. Jeg beder om at få opløst al smerte, vrede, frygt og lammelse ved at leve selvstændigt og i pagt med mine følelser/meldinger/ønsker. Jeg beder om at få opløst alle begrænsende mønstre og tendenser omkring selvstændighed, styrke og egne valg.

Da jeg tager et kig på mit nuværende liv, står det nu lysende klart for mig, at min nuværende familie er mine hjælpere i forhold til at stå fast, leve i selvstændighed og i pagt med mine egne overbevisninger – fordi det har støjet massivt også i dette liv, at jeg har insisteret på netop det. Kritik, manglende tiltro, drama og nedgørelse har vist mig, at det stadig er et karmisk tema, jeg bør arbejde med.

Der er således den smukkeste røde tråd gennem hele weekendens indhold af meditationer og bønner, fordi det hele peger i retning af, hvad jeg bakser med lige nu. I mit nuværende ståsted har jeg et INDERLIGT ønske om at blive selvstændig og slippe min ansættelse. Jeg mærker mit ønske massivt – men har samtidig følt mig begrænset. Af frygt, af uvished, af økonomi.

Jeg har elsket dette kursus.

SÅ meget klarhed er landet, jeg har den blideste kærlighed til de liv min sjæl har været igennem og forstår på de dybeste niveauer hvorfor frihed, plads, selvstændighed og at leve i pagt med mine ønsker er så dybt forankret i mig…. Det er min sjæl, der taler. Det er et grundstof i min sjæl. Og til min store glæde, har jeg allerede levet præcis sådan i mange af mine livsområder. Mangler kun det at blive min egen chef.

Kærligst Charlotte

Ornaments thin 1-cutout