DEN FEMININE VEJ – foredrag

Glæd dig til at høre Teresa Thaning fortælle om en ny forståelse af det feminine, som kan skabe en helt ny retning for dit liv

“Vi har mistet kontakten til det feminine”

Det feminine i mennesket og på Jorden er under pres. I de fleste mennesker er den maskuline energi dominerende, mens den feminine energi er svækket. 

I foredraget kommer Teresa Thaning med helt ny viden om den feminine og den maskuline energi i mennesket og beskriver, hvordan det feminine i både mænd og kvinder er blevet misforstået og kommer til udtryk på en undertrykt og forvrænget måde i os. Dette har store konsekvenser for vores liv, vores mentale helbred og vores glæde i livet.

Hør hvordan du kan transformere dit liv gennem den feminine energi og erfare en skjult indre kraft, som leder til en helt ny styrke og glæde i livet. 

Gennem en stærk og usædvanlig indre rejse fik Teresa Thaning  en helt unik indsigt i menneskets mulighed for at erfare en skjult indre kraft, som transformerer os og giver mulighed for at opleve en helt ny styrke og glæde i livet.

Teresa Thaning giver i foredraget et helt nyt perspektiv på, hvad det feminine er. Et perspektiv som radikalt skiller sig ud fra den gængse forståelse af det feminine og hun forklarer, hvorfor den feminine energis opvågning i os er afgørende for vores liv og fremtid på Jorden.

Kom og hør om Teresa Thanings nye bog Den feminine vej og hvordan tiden er inde til, at den feminine energis enorme potentialer igen vågner i mennesket og hvordan vi vækker denne kraft i os til live.

Teresa Thaning
Teresa Thaning er cand. mag og har en mastergrad i psykologi. Hun er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter til fem bestseller-bøger og foredragsholder med formidling i øjenhøjde.

3d book transaprent Feminine Way small

Ny bog netop udkommet

PRAKTIK

Billetter til foredrag i København, Aarhus og Bornholm købes på forhånd nedenfor. Begrænset antal pladser!

Du skal oplyse navn ved indgang til foredraget. Tilmelding er bindende.

Til foredraget i Odense købes billetter i døren.

Steder og tidspunkt

EKSTRA FOREDRAG – Aarhus, den 14. august kl. 19-21 Remisen, Godsbanen, Skovgaardsgade 3. Køb billet

Bornholm, den 29. august kl. 19-21 – Det Levende Køkken –  Østermarie. Køb billet

København, den 17. september kl. 19-21
Teosofisk forening, Sankt Knuds Vej 27 A, 1903 Frederiksberg C – Køb billet

Odense, den 26. september kl. 19:30-21:30. Solvognen, Kronprinsensgade 7, 5000 Odense. Billetter købes i døren

Bogkøb

Det er muligt at købe og få signeret Teresa Thanings bøger og chakrakort til foredragene.

Teresa Thaning

Foredrag Aarhus 14. aug 2024
250 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor
Foredrag Bornholm 29. aug 2024
250 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor
Foredrag København 17. september 2024
250 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.