Foredrag sjælens visdom

KEND DIN SJÆLETYPE

foredrag med Teresa Thaning

“Teresa Thaning er i en liga for sig – helt uden for kategori. Derfor går de mesterlige tekster lige i hjertet.” Anmeldelse af Kend din sjæletype, Karl Aage Jensen, Astrologihuset.

 
KEND DIN SJÆLETYPE – foredrag

Glæd dig til at høre Teresa Thaning fortælle om sjæletyper, sjælens visdom og hvordan du kan leve i større overensstemmelse med din sjæl.

De færreste er klar over hvor dybt deres sjæletype påvirker det liv de har på Jorden og hvordan livet ofte udfolder sig i kraft af sjælens karakteristika. I dette foredrag deler Teresa Thaning sine indgående erfaringer med sjælens rige, som bygger på direkte clairvoyante aflæsninger af forskellige sjæletyper.

Med udgangspunkt i fem forskellige sjæletyper, stjernesjæle, englesjæle, jordsjæle, natursjæle og krystalsjæle fortæller Teresa Thaning om forskellige sjæle, der inkarnerer på Jorden og om betydningen af at kende til og forstå hvad sjælen har med sig.

Hun fortæller om de udfordringer som de forskellige sjæletyper kan møde i livet og om karmiske mønstre, som sjæletyperne kan sidde fast i. Teresa Thaning fortæller om den dybe længsel efter sjælen og om hvordan du kan leve i større overensstemmelse med din sjæls visdom.

 

Teresa Thaning
Teresa Thaning er cand. mag og har en mastergrad i psykologi. Hun er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til tre bøger og hendes nyeste bog Bevidst helbredelse, strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste ved udgivelsen.
Hendes vigtigste budskab er, at vi mennesker indeholder et uopdaget indre potentiale, en dimension af livet, der bringer os ud af lidelse og ind i en tilstand af kærlighed, glæde og frihed. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage, at de kan sætte dem selv fri og leve i glæde.

 

PRAKTIK

Billetkøb

Biletter købes på forhånd nedenfor. Begrænset antal pladser!
Oplys dit navn ved indgangen til arrangementet. Tilmelding er bindende.

Bogkøb

Det er muligt at købe Teresa Thanings bøger og chakrakort til foredraget samt få dem signeret.

Steder og tidspunkt

København, Vartov – Farvergade, 16. maj kl. 19-21 – Afholdt

Helsingør, Toldkammeret, 2. juni kl. 19-21 – Afholdt

Aarhus, Remisen, 16. august kl. 19-21 – Afholdt

Odense, Frølageret, 14. september kl. 19-21 – Afholdt

 

Teresa Thaning