Guidet meditation – Stabilitet og indre ro

(Download som mp3-fil nedenfor)

Kurser, foredrag og retreats

Stabilitet og indre ro

Et stærkt indre fundament er udgangspunktet for at kunne gå balanceret og trygt gennem livet og de udfordringer og uventede situationer, der måtte opstå på vejen. Stabilisering af det indre fundament er et vigtigt udgangspunkt for en balanceret, stærk åndelig udvikling, der danner afsæt for en direkte vej ind i det inderste af mennesket.

Denne meditation er derfor skabt til at styrke forbindelsen til den indre stabilitet og som mennesket kan miste forbindelsen til i en foranderlig, udfordrende og omskiftelig verden.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Denne meditation skaber ro i nervesystemet, styrker jordforbindelsen og forbinder dig til en indre stabilitet som er afgørende for følelsen af veltilpashed og styrke i livet.

Du kan bruge den flere gange om dagen efter behov. Meditationen varer 5 min.

Meditationen bør ikke laves af personer, som er i psykisk ubalance. 

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.