Gratis meditation – Stabilitet og indre ro

Stabilitet og indre ro

Et stærkt indre fundament er udgangspunktet for at kunne gå balanceret og trygt gennem livet og de udfordringer og uventede situationer, der måtte opstå på vejen. Stabilisering af det indre fundament er et vigtigt udgangspunkt for en balanceret, stærk åndelig udvikling, der danner afsæt for en direkte vej ind i det inderste af mennesket.

Denne meditation er derfor skabt til at styrke forbindelsen til den indre stabilitet og som mennesket kan miste forbindelsen til i en foranderlig, udfordrende og omskiftelig verden.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Denne meditation skaber ro i nervesystemet, styrker jordforbindelsen og forbinder dig til en indre stabilitet som er afgørende for følelsen af veltilpashed og styrke i livet.

Du kan bruge den flere gange om dagen efter behov. Meditationen varer 5 min.

Meditationen bør ikke laves af personer, som er i psykisk ubalance. 

Stabilitet og indre ro - gratis meditation
Bannerfotobevidsthelbredelse2 (1)

ONLINE KARMISK HEALINGS KURSUS

Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.
Online-kursus med kursusbog, lektioner, præsentationer og guidede meditationer.

Feminin masterclass

KARMISK HEALING 

1.–2. oktober 2022

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.

Retreats

RETREAT SMIDSTRUP

20.-22. maj 2022

En intens weekend med spirituel undervisning, guidede meditationer og fordybelse. Maj 2022 vil indeholde elementer af karmisk healing. Få pladser tilbage.

Kend din Sjaeletype Teresa Thaning

KEND DIN SJÆLETYPE

17. september 2022

Du lærer om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn.