Gratis meditation – Stabilitet og indre ro

Stabilitet og indre ro

Et stærkt indre fundament er udgangspunktet for at kunne gå balanceret og trygt gennem livet og de udfordringer og uventede situationer, der måtte opstå på vejen. Stabilisering af det indre fundament er et vigtigt udgangspunkt for en balanceret, stærk åndelig udvikling, der danner afsæt for en direkte vej ind i det inderste af mennesket.

Denne meditation er derfor skabt til at styrke forbindelsen til den indre stabilitet og som mennesket kan miste forbindelsen til i en foranderlig, udfordrende og omskiftelig verden.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Denne meditation skaber ro i nervesystemet, styrker jordforbindelsen og forbinder dig til en indre stabilitet som er afgørende for følelsen af veltilpashed og styrke i livet.

Du kan bruge den flere gange om dagen efter behov. Meditationen varer 5 min.

Meditationen bør ikke laves af personer, som er i psykisk ubalance. 

Karmisk healingskursus kvadrat

ONLINE KARMISK HEALINGS KURSUS

START I DAG

Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.
Online-kursus med kursusbog, lektioner, præsentationer og guidede meditationer.

Bevidst Helbredelse Teresa Thaning

BEVIDST HELBREDELSE

25. marts 2023 - Udsolgt

Få indsigt i menneskets energisystem og de karmiske mønstres betydning for hvordan livet udfolder sig og få metoder til at forandre dit liv og helbred.

Kend din Sjaeletype Teresa Thaning

KEND DIN SJÆLETYPE

11. marts 2023 - Udsolgt

Du lærer om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn.

Feminin masterclass

KARMISK HEALING

3.-4. juni 2023 - Tilmelding åben

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.