Meditation – Styrk dit helbred

(Download som mp3-fil nedenfor)

Hver dag udsættes vores krop for en lang række indtryk og påvirkninger, som forstyrrer de indre balancer. Maden vi spiser, de miljøer vi befinder os i, lyde, vibrationer og de tanker og følelser som vi har, registreres på dybe planer i os. Det kan sætte kroppen på hårdt arbejde og bringe dens mulighed for at opretholde et godt helbred på prøve. 

 Alle celler i kroppen arbejder for at opretholde livet i dig. Livet er det de arbejder for. Det er det de er. Og det liv er direkte forbundet med dit helbred, og evnen til at restituere dig selv.

Denne meditation hjælper dig til at give kroppen et frirum, så den får roen til at genoprette vigtige balancer og dermed øge vitalitet og livskraft. Meditationen kan øge muligheden for at komme sig efter dybe ubalancer på forskellige planer, såsom stress eller sygdom, og den hjælper kroppen til at genoprette den indre balance.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Giv din krop mulighed for at heale og genopbygge sig selv indefra med denne guidede meditation, som fokuserer på at styrke dit helbred.

Kroppen er en sammenhæng af mange forskellige processer, som skal være i balance for at vores helbred er optimalt.

Mentalt støj, stress, uro og følelsesbelastninger skaber uorden i den indre balance, som er grundlæggende for et godt helbred. Denne meditation giver dig mulighed for at skabe en dybere balance i dig selv, og viser kroppen vejen til at øge sin vitalitet og genoprette helbredet.

Meditationen er skabt på basis af Teresa Thanings indre erfaringer og er beriget med en særlig kraftfuld energi som kan fornemmes, hvis du er åben for det.

Andre populære meditationer:

Gratis meditation - Rens og forny din energi - Teresa Thaning
Karmisk healingskursus kvadrat

KARMISK HEALING ONLINE

START I DAG

Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.
Onlinekursus med kursusbog, lektioner, præsentationer og guidede meditationer.

Bevidst Helbredelse Teresa Thaning

BEVIDST HELBREDELSE

Nye datoer for 2024 kommer snart

Få indsigt i menneskets energisystem og de karmiske mønstres betydning for hvordan livet udfolder sig og få metoder til at forandre dit liv og helbred.

Kend din Sjaeletype Teresa Thaning

KEND DIN SJÆLETYPE

Nye datoer for 2024 kommer snart

Du lærer om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn.

Feminin masterclass

KARMISK HEALING

7.-8. oktober - Delvist ledige pladser

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af bogen KEND DIN SJÆLETYPE

 

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen for nyhedsbrevet. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.