Meditation – Styrk dit helbred

(Download som mp3-fil nedenfor)

Kurser, foredrag og retreats

Hver dag udsættes vores krop for en lang række indtryk og påvirkninger, som forstyrrer de indre balancer. Maden vi spiser, de miljøer vi befinder os i, lyde, vibrationer og de tanker og følelser som vi har, registreres på dybe planer i os. Det kan sætte kroppen på hårdt arbejde og bringe dens mulighed for at opretholde et godt helbred på prøve. 

 Alle celler i kroppen arbejder for at opretholde livet i dig. Livet er det de arbejder for. Det er det de er. Og det liv er direkte forbundet med dit helbred, og evnen til at restituere dig selv.

Denne meditation hjælper dig til at give kroppen et frirum, så den får roen til at genoprette vigtige balancer og dermed øge vitalitet og livskraft. Meditationen kan øge muligheden for at komme sig efter dybe ubalancer på forskellige planer, såsom stress eller sygdom, og den hjælper kroppen til at genoprette den indre balance.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Giv din krop mulighed for at heale og genopbygge sig selv indefra med denne guidede meditation, som fokuserer på at styrke dit helbred.

Kroppen er en sammenhæng af mange forskellige processer, som skal være i balance for at vores helbred er optimalt.

Mentalt støj, stress, uro og følelsesbelastninger skaber uorden i den indre balance, som er grundlæggende for et godt helbred. Denne meditation giver dig mulighed for at skabe en dybere balance i dig selv, og viser kroppen vejen til at øge sin vitalitet og genoprette helbredet.

Meditationen er skabt på basis af Teresa Thanings indre erfaringer og er beriget med en særlig kraftfuld energi som kan fornemmes, hvis du er åben for det.

Andre populære meditationer:

Gratis meditation - Rens og forny din energi - Teresa Thaning

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af den nye bog DEN FEMININE VEJ

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen i nyhedsbrevet. Et gratis uddrag af DEN FEMININE VEJ er på vej til din mailbox.