Guidet meditation af Teresa Thaning til at rense og forny din energi

(Download som mp3-fil nedenfor) 

Kurser, foredrag og retreats

Hver dag opsamler vi indtryk fra vores omgivelser, som påvirker os på mange forskellige planer. Vi påvirkes af de mennesker vi omgiver os med, af situationer vi oplever og af de steder vi opholder os. Alt hvad vi oplever huskes og lagres som information i kroppen. Det kan bringe krop og sind ud af balance og føre til en følelse af tunghed, manglende energi og tristhed. Denne meditation kan udrense de påvirkninger du har været udsat for og bringe dig tilbage i balance.

Jeg vil gerne dele min erfaring og begejstring for det libyske hav på Kreta, som er inspirationen til meditationen. Billederne er taget under forberedelserne til mine retreats på Kreta.

Min oplevelse med dette hav var helt speciel fordi mødet med havet trak mig ind i en tilstand, som varede ved i flere dage og som stadig sidder i mit system.

Lyden fra havet havde en øjeblikkelig virkning på mig. Farverne og havets styrke påvirkede mig på en måde, så jeg med det samme blev meditativ og stille inden i. Jeg sad over for noget som var så kraftfuldt og så smukt at det trængte dybt ind under huden på mig.

Midt i dette faldt noget af mig. Jeg glemte tid og sted. Og i den stilhed var der kun det at være til. Frigjort fra alt det som var overflødigt.
Jeg håber, at meditationen kan give dig en fornemmelse af den rensende kraft dette hav indeholder.

Rigtig god fornøjelse!

Teresa Signature blue micro

Meditation til bølger ved det Libyske hav

Denne meditation bringer krop, sind og sjæl ind på linje igen. Den genoplader og giver mulighed for at slippe det du har samlet dig, som du ikke har brug for og blive renset helt ind på celleplan.

Lav meditationen en gang om dagen, som dit personlige rensningsritual, inden du går i seng om aftenen.

Musikken er komponeret og indspillet af Andreas Bernitt. Nummeret hedder “Spirit”.

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af den nye bog DEN FEMININE VEJ

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen i nyhedsbrevet. Et gratis uddrag af DEN FEMININE VEJ er på vej til din mailbox.