Hjertehealing Jomfru Maria Download

Download lydfiler – Hjertehealing med Jomfru Maria – foredrag, kanalisering og meditation.

 (16:15 min)
Introduktion
Menneskets udvikling fra gruppesjælskærligheden mod højere niveauer af hjerteåbning. Menneskets udvikling mod at tage mere ansvar for egne følelser er en del af processen i retning af at blive selvstændige individer med eget selvstændigt jeg, der kan løfte sig fri af gruppesjælens stadige virkning i os.

 (9:28 min)
Jomfru Maria fortæller om sin inkarnation som moder til Jesus og inkarnationens prøvelser.

(24:37 min)
En kraftfuld kanaliseret hjertehealingsmeditation fra Jomfru Maria af ca 25 min varighed.

Vilkår:
Ved at få downloade lydfilen accepterer du samtidig følgende:
Lydfilen er kun til personligt brug og det er derfor ikke tilladt at distribuere, videresende eller på anden måde videregive eller genudgive filerne og indholdet.
Rettighederne til indholdet på lydfilen tilhører Teresa Thaning.