3D-bredformat-kend-din-sjaeletype-med-himmelbaggrund-web-1280

“Mesterlig kraftpræstation

… går lige i hjertet”

KEND DIN SJÆLETYPE

“Det føles, som om budskaberne kommer fra det højeste sted – så naturligt, så flydende, så let og så helt. Teresa Thaning er i en liga for sig – helt uden for kategori. Derfor går de mesterlige tekster lige i hjertet.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset.

I KEND DIN SJÆLETYPE gennemgår Teresa Thaning fem sjæletyper som inkarnerer på Jorden; natursjæle, krystalsjæle, englesjæle, stjernesjæle og jordsjæle.

Gennem syn ind i sjælens dimensioner, giver Teresa Thaning en grundig indføring i de forskellige sjæletypers karakteristika. Teresa Thaning beskriver sjæletypernes kvaliteter og evner, samt deres udfordringer og udvikling her på Jorden.

KEND DIN SJÆLETYPE giver en unik indsigt i, hvordan du ud fra din sjæletype kan forstå dig selv og dit liv på et dybere plan og bruge denne indsigt til at leve i større overensstemmelse med din sjæl.

For hver sjæletype er der en specifik vejledning til, hvordan du frigør dig fra begrænsende mønstre, der skygger for sjælen.

KEND DIN SJÆLETYPE bygger på Teresa Thanings erfaringer gennem mange års arbejde med klienter og kursister.

Bogen kan købes gennem alle boghandlere og netboghandlere.

Kend din sjæletype small

Bogen koster 249,95 kr og kan bestilles i alle landets boghandlere og onlineboghandlere.

Kan købes online hos AstrologihusetSaxo.com, Bog & Ide og Bog & Mystik.

Den er også fysisk til salg i Soul Books, Læderstræde 13, Kbh K. og i Bog og Mystik .

NY VIDEN OM SJÆLEN
Hvor kommer min sjæl fra? Hvilken sjæletype er jeg og hvordan påvirker det mit liv på Jorden?

Det er nogle af de spørgsmål som KEND DIN SJÆLETYPE giver svar på. I bogen føres du gennem forskellige sjæletyper og de karakteristika der knytter sig til sjæletyperne og får mulighed for at få et dybt kendskab til din sjæl og dens kvaliteter og udvikling på Jorden.

Ved at kende din sjæletype kan du navigere langt bedre i dit liv. Du vil lære at se dig selv i et helt nyt perspektiv, så du lettere kan følge din indre sandhed og leve i dyb overensstemmelse med din sjæl.

 

 

Om Teresa Thaning

Kurser, foredrag og retreats

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.

Beskeder fra ærkeengle og mestre

Teresas første bestseller om hendes indre rejse ind i en hidtil ikke særlig belyst dimension.

 

“…en uovertruffen bog… kan varmt anbefales.” Soul Books
“…en usædvanligt indsigtsfuld bog.” Karl Aage Jensen, Astrologihuset

Læs mere
Beskeder fra ærkeengle og mestre - bog - Teresa Thaning

BEVIDST HELBREDELSE

Teresa Thaning fører dig ind mod kraften bag alt skabt og afslører de skjulte kræfter, som kan ændre dit helbred og din livssituation.

I BEVIDST HELBREDELSE får du indsigt i forbindelser mellem dit helbred, din livssituation og de bagvedliggende årsager, der skaber lidelse og lykke.

“En læseoplevelse af de sjældne. En guldgrube af visdom, erfaring, indlevelse og faktuel viden.

Den har alt det, der skal til for at få et bedre – og dermed sundere liv.“ Astrologihusets blog

Bevidst helbredelse bog Teresa Thaning