Kend din sjæletype kursus

KEND DIN SJÆLETYPE

KEND DIN SJÆLETYPE  OG LEV EFTER DENS VISDOM

På dette kursus deler Teresa Thaning sine erfaringer med de forskellige sjæletyper, som hun oftest ser i andre mennesker.
Her lærer du om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn og forbinde dig dybere med sjælens visdom.

Du får indsigt i de udfordringer, mønstre og længsler de forskellige typer sjæle ofte møder i livet og får en dybere forståelse af, hvordan du bedst navigerer i livet med den sjæletype, du har. Samtidig vil du forstå de faldgrupper, du typisk kan falde i, som kan skabe modstand og gentagne mønstre i dit liv.

Kurset bygger på Teresa Thanings erfaringer med sjælen og hvordan den former mennesket og de grundlæggende mønstre vi har med os i livet. Hun har gennem mange konsultationer set ind i sjælens struktur og erfaret den dybe genkendelse og forløsning som mennesker føler, når de får indsigt i deres bagvedliggende sjælelige kendetegn.

Ud fra sin viden har hun skabt dette kursus, som nu gør det muligt for dig at erfare og heale din sjæl og omdanne den fine kvalitet sjælen har til en trædesten for den åndelige udvikling fremfor en begrænsning, der holder sjælens visdom tilbage.

DET OPLEVER DU PÅ DETTE KURSUS

  • Guidede meditationer som giver indsigt i hvilken sjæletype du er
  • Du får indblik i hvordan du kan forstå dit liv og dig selv bedre ud fra din sjæl
  • Du vil forstå hvilke mønstre, overbevisninger og udfordringer din sjæletype typisk kan sidde fast i og lærer hvordan du bedre kan navigere i livet ud fra din sjæletype
  • Du får metoder til at fjerne de karmiske blokeringer som holder din sjælevisdom tilbage
  • Dybere balance og forbindelse mellem sjælen og dit jordiske liv

PRAKTIK

TID: 

7. september 2024 kl. 10-16:30 – Tilmelding åben

 

STED: København, nærmere info fås ved tilmelding.

PRIS: 1.500 kr, som betales ved tilmelding. Tilmelding er bindende.

FORPLEJNING: Du medbringer selv frokost, men der bliver serveret vand samt lidt frugt i løbet af dagen.

Der kan forekomme udrensning under kurset.

Det er en fordel, hvis du er tilpas med guidede meditationer.

Teresa Thaning
Kend din sjæletype 7. september 2024
1.500 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.