Karmisk healing online kursus

ONLINE NYTÅRSMEDITATION

Online foredrag og nytårsmeditation 2022 med Teresa Thaning

Teresa Thaning giver i foredraget et spirituelt perspektiv på den situation verden er i lige nu. Hun fortæller om nødvendigheden af en dybere forståelse af menneskets åndelige udviklingsvej på Jorden.

Denne indsigt er vejen til at nedbringe lidelse i verden og føre mennesker i retning af den indre strøm af kærlighed, som er skjult for de fleste, men som allerede lever os.

Efterfølgende er der en udrensende og healende meditation, som giver dig mulighed for at tage afsked med det gamle år og udrense det du ikke ønsker at tage med ind i 2022. Derudover skabes der i meditationen mulighed for, at du kan modtage budskaber, som kan guide dig i det nye år.

Nytårsmeditation 2022 med Teresa Thaning

Pris: 200 kr. 

1. Nytårsmeditation 2022 – Del 1 Foredrag (ca. 22 min)

2. Nytårsmeditation 2022 – Del 2 Meditation (ca. 26 min)

Efter købet vil du på mail få tilsendt links til to lydfiler, som du kan downloade til din egen computer eller telefon. 

Nytårsmeditation 2022 Teresa Thaning

“Tusind tak for et berigende foredrag og en stærk meditation. Det er så dejligt at være med og dele den energi som du mestrer at bygge op, til stor gavn og glæde for os alle. Rigtig godt nytår og på gensyn i 2020″

Eva (fra nytåret 2020)

Nytårsmeditation 2022
200 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
  • Betal med kreditkort via QuickPay.

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Spørgsmål: Hvordan får jeg adgang til foredraget og nytårsmeditationen?

Efter købet vil du på mail få tilsendt links til to lydfiler, som du kan downloade til din egen computer eller telefon. Tjek evt. din reklamefolder for kvitteringsmailen.