Teresa Thaning portræt siddende medium

Mail: info@teresathaninginstitute.com

Mail besvares hovedsagligt af instituttets administration.

Teresa Thaning

Teresa Thaning er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til fire bøger, hvoraf hendes bøger Bevidst helbredelse og Kend din sjæletype strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste, ligesom begge bøger har været månedens bog hos Gyldendals bogklub Psyke og Sjæl. Hun har været gæst i Pilgrim på P1, og fortalt om karma, helbredelse, livsenergi og menneskets spirituelle potentialer.

Som 38-årig oplevede Teresa Thaning en intens indre transformation, der radikalt ændrede hendes livssyn og livsretning. Det igangsatte en årelang proces med at forstå, fordybe og integrere transformationen, en proces som har vist vej ind i menneskets spirituelle dybder. Ud af disse oplevelser opstod arbejde med at hjælpe tusindvis af mennesker med at udvikle deres åndelige potentialer og et forfatterskab, der nu tæller fem udgivelser.  

Teresas Thaning deler gennem sine bøger, kurser og foredrag indsigter, som baserer sig på indre erfaringer om de uanede potentialer, som mennesker indeholder, og inviterer mennesker til at opdage sandheden om hvem, de er.

Hun peger i sine bøger ind på den dimension i mennesket, hvor kærlighed, glæde og frihed altid findes. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage deres åndelige potentialer og opnå større glæde i livet.

Teresa Thaning har base i København, hvorfra hun i mange år og har hjulpet mennesker med personlig og spirituel udvikling gennem personlige konsultationer, kurser og retreats.

Hun er oprindeligt uddannet cand.mag. i musikvidenskab og har ligeledes en mastergrad i psykologi.

Konsultation – online

Begrænset antal konsultationer blev solgt den 28. august 2022

Der blev åbnet for salg af et begrænset antal online konsultationer med Teresa Thaning søndag den 28. august 2022 kl 10:00 via denne side. Konsultationerne blev hurtigt udsolgt.

En online konsultation varer 45 min.

Alle konsultationer foregår online via Zoom. Fysisk fremmøde er ikke muligt.

Vi kan ikke garantere alle interesserede en tid til konsultation
Derfor opfordrer vi alle der ønsker at arbejde med spirituel udvikling, opløsning af karmiske mønstre og den indre åndelige proces til at deltage på kurser og retreats, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum. Se kurser og retreats her.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige om eller hvornår der i 2023 åbnes op for konsultationer.

Vi prioriterer fremadrettet kursister, som har deltaget på Teresa Thanings kurser eller retreats og som ønsker vejledning til deres indre åndelige proces og udvikling.

Kend din sjæletype – onlinekursus

Kanalisering – onlinekursus

Karmisk healing – onlinekursus

Betingelser for køb af online konsultation

  • Konsultationen er online og kan ikke ændres til fysisk fremmøde. Varighed 45 minutter.
  • Du modtager i løbet af 1-7 dage et forslag til tidspunkt for konsultationen, som kan ændres, hvis forslaget ikke passer.
  • Købet af konsultationen er bindende, men der er 48 timers fortrydelsesret på købet af konsultationen fra købstidspunktet.
  • Der må beregnes op til 7 måneders ventetid på en konsultation fra købstidspunktet.
Bevidst Helbredelse Teresa Thaning

BEVIDST HELBREDELSE

23. september 2023 - Tilmelding åben

Få indsigt i menneskets energisystem og de karmiske mønstres betydning for hvordan livet udfolder sig og få metoder til at forandre dit liv og helbred.

Kend din Sjaeletype Teresa Thaning

KEND DIN SJÆLETYPE

16. september 2023 - Tilmelding åben

Du lærer om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn.

Feminin masterclass

KARMISK HEALING

3.-4. juni - Udsolgt
7.-8. oktober - Tilmelding åben

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.

LÆS OM TIDLIGERE KLIENTERS UDBYTTE

Hav

Meget er sket siden jeg besøgte dig til en clairvoyance konsultation. Det føles på mange måder, som om der er et før og et efter. Og jeg er dybt taknemmelig for den tillid, åbenhed og evighed, du guidede mig hen imod. Af hjertet tak!

Christina

Teresa er yderst vidende og kompetent, desuden skaber hendes rolige, grundede, stærke energi og gode kommunikative evner et godt grundlag for personlige oplevelser og læring. Hendes clairvoyancer og kanaliseringer kan gang på gang overraske mig. Det hele krydres af ens egne oplevelser med energien fra de højere sfærer og et væld af visdom fra Teresa! Man mærker hun skaber et unikt energifelt.

Personligt har jeg fået værktøjer til hverdagen og min kontakt synes væsentlig forbedret. Gennem clairvoyante konsultationer med Teresa har jeg fået lettet svære situationer, forstår mig selv og andre bedre og finder bedre ro i en verden med tiltagende ydre pres.

Kan varmt anbefale både kurser og clairvoyancesessions med Teresa.

Henriette

Jeg startede hos Teresa, da jeg havde haft nogle oplevelser som havde været traumatiserende for mig. Disse havde påvirket mit selvværd og min tiltro til fremtiden.
Jeg var forvirret, følte mig ude af kontakt med mig selv, og jeg havde mange spørgsmål om tilværelsen. Teresa har været en god åndelig guide, hun har været sød og god til at give vejledning både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der sker omkring mig, jeg glæder mig til fremtiden, og har en følelse af, at alt hvad jeg ønsker at opnå vil lykkedes for mig. Mine møder med Teresa har givet mig tillid til mine evner, tiltro på fremtiden og en verdslig/spirituel forståelse. Teresa har en rar og omsorgsfuld energi, og det er utroligt hvad hun kan fornemme.

Neel

GUIDEDE MEDITATIONER

Karma, tidligere liv og sjæletyper

PODCAST:
Podcast anabella okt 2022

Vi skal ikke ændre verden – vi skal ændre os selv

PODCAST:
Afdødekontakt Teresa Thaning

Livet efter døden

 

PODCAST:
Teresa Thaning - Kisser Paludan - livet efter døden

Tidens spirituelle muligheder feb 2022

VIDEO:
Kosmiske potentialer Teresa Thaning Video

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af bogen KEND DIN SJÆLETYPE

 

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen for nyhedsbrevet. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.