Teresa Thaning portræt siddende medium

Mail: info@teresathaninginstitute.com

Mail besvares hovedsagligt af instituttets administration.

Teresa Thaning

Teresa Thaning er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til fire bøger, hvoraf hendes bøger Bevidst helbredelse og Kend din sjæletype strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste, ligesom begge bøger har været månedens bog hos Gyldendals bogklub Psyke og Sjæl. Hun har været gæst i Pilgrim på P1, og fortalt om karma, helbredelse, livsenergi og menneskets spirituelle potentialer.

Som 38-årig oplevede Teresa Thaning en intens indre transformation, der radikalt ændrede hendes livssyn og livsretning. Det igangsatte en årelang proces med at forstå, fordybe og integrere transformationen, en proces som har vist vej ind i menneskets spirituelle dybder. Ud af disse oplevelser opstod arbejde med at hjælpe tusindvis af mennesker med at udvikle deres åndelige potentialer og et forfatterskab, der nu tæller fem udgivelser.  

Teresas Thaning deler gennem sine bøger, kurser og foredrag indsigter, som baserer sig på indre erfaringer om de uanede potentialer, som mennesker indeholder, og inviterer mennesker til at opdage sandheden om hvem, de er.

Hun peger i sine bøger ind på den dimension i mennesket, hvor kærlighed, glæde og frihed altid findes. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage deres åndelige potentialer og opnå større glæde i livet.

Teresa Thaning har base i København, hvorfra hun i mange år og har hjulpet mennesker med personlig og spirituel udvikling gennem personlige konsultationer, kurser og retreats.

Hun er oprindeligt uddannet cand.mag. i musikvidenskab og har ligeledes en mastergrad i psykologi.

Konsultation

Teresa Thaning tilbyder ikke længere konsultationer

Derfor opfordrer vi alle der ønsker at arbejde med spirituel udvikling, opløsning af karmiske mønstre og den indre åndelige proces til at deltage på kurser og retreats, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum. Se kurser og retreats her.

Onlinekurser – start allerede idag

Kend din sjæletype – onlinekursus

Karmisk healing – onlinekursus

Kanalisering – onlinekursus

Kurser, foredrag og retreats

Onlinekurser

Teresas Thanings onlinekurser er for dig som gerne vil igang med det samme og blive guidet af Teresas unikke metoder til at komme videre i din spirituelle udvikling. Der findes tre onlinekurser:

Alle onlinekurserne er udviklet af Teresa Thaning og indeholder samme indhold som tilsvarende fysiske kurser og også yderligere materiale.

GUIDEDE MEDITATIONER

Tilmeld dig nyhedsbrev og få gratis uddrag af den nye bog DEN FEMININE VEJ

Få nyheder om kurser, retreats, meditationer, foredrag og bøger.

Tusind tak for interessen i nyhedsbrevet. Et gratis uddrag af DEN FEMININE VEJ er på vej til din mailbox.