Teresa Thaning

Teresa Thaning er kendt som en inspirerende spirituel underviser, forfatter, clairvoyant rådgiver og foredragsholder med formidling i øjenhøjde. Hun er bestsellerforfatter til tre bøger, hvoraf hendes bog Bevidst helbredelse strøg direkte ind i toppen af SAXOs bestsellerliste og blev månedens bog hos Gyldendals Psyke og Sjæl. Hun har været gæst i Pilgrim på P1, og fortalt om karma, helbredelse, livsenergi og menneskets spirituelle potentialer.

Som 38-årig oplevede Teresa Thaning en intens indre transformation, der radikalt ændrede hendes livssyn og livsretning. Det igangsatte en årelang proces med at forstå, fordybe og integrere transformationen, en proces som har vist vej ind i menneskets spirituelle dybder. Ud af disse oplevelser opstod arbejde med at hjælpe tusindvis af mennesker med at udvikle deres åndelige potentialer og et forfatterskab, der nu tæller fem udgivelser.  

Teresas Thaning deler gennem sine bøger, kurser og foredrag indsigter, som baserer sig på indre erfaringer om de uanede potentialer, som mennesker indeholder, og inviterer mennesker til at opdage sandheden om hvem, de er.

Hun peger i sine bøger ind på den dimension i mennesket, hvor kærlighed, glæde og frihed altid findes. Hendes skelsættende bestsellerbøger har inspireret tusinder af mennesker til at opdage deres åndelige potentialer og opnå større glæde i livet.

Teresa Thaning har base i København, hvorfra hun i mange år og har hjulpet mennesker med personlig og spirituel udvikling gennem personlige konsultationer, kurser og retreats.

Hun er oprindeligt uddannet cand.mag. i musikvidenskab og har ligeledes en mastergrad i psykologi.

Konsultation – online

Tidsbestilling pt. lukket pga. mange henvendelser

Der har været åbnet for køb af konsultationer søndag den 24. oktober 2021. Konsultationerne blev hurtigt udsolgt.

En online konsultation varer 45 min. Pris 2.300 kr. inkl moms.

Alle konsultationer foregår online via Zoom. Fysisk fremmøde er ikke muligt.

Vi kan ikke garantere alle interesserede en tid til konsultation. Derfor opfordrer vi alle der ønsker at arbejde med spirituel udvikling, opløsning af karmiske mønstre og den indre åndelige proces til at deltage i kurser og retreats, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål i plenum. Se kurser og retreats her.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige om eller hvornår der i 2022 åbnes op for konsultationer igen. Såfremt der åbnes op vil vi prioritere kursister, som har deltaget på Teresa Thanings kurser eller retreats eller har gennemført et online kursus og som ønsker vejledning til deres indre åndelige proces og selvudvikling.

Onlinekursus i kanalisering

Onlinekursus i karmisk healing

 

Betingelser for køb af online konsultation

  • Konsultationen er online og kan ikke ændres til fysisk fremmøde. Varighed 45 minutter.
  • Du modtager i løbet af 1-4 dage et forslag til tidspunkt for konsultationen, som kan ændres, hvis forslaget ikke passer.
  • Købet af konsultationen er bindende, men der er 48 timers fortrydelsesret på købet af konsultationen fra købstidspunktet.
  • Der må beregnes op til 7 måneders ventetid på en konsultation fra købstidspunktet.
Feminin masterclass

KARMISK HEALING 

1.–2. oktober 2022

2-dages kursus. Forstå de bagvedliggende karmiske årsager til de udfordringer du har i dette liv og lær teknikkerne til at opløse begrænsende mønstre.

Retreats

RETREAT SMIDSTRUP

20.-22. maj 2022

En intens weekend med spirituel undervisning, guidede meditationer og fordybelse. Maj 2022 vil indeholde elementer af karmisk healing. Få pladser tilbage.

Kend din Sjaeletype Teresa Thaning

KEND DIN SJÆLETYPE

17. september 2022

Du lærer om de forskellige sjæletypers karakteristika og får mulighed for at få indsigt i din egen sjæletype for bedre at kunne navigere ud fra dine sjælelige kendetegn.

LÆS OM TIDLIGERE KLIENTERS UDBYTTE

Hav

Meget er sket siden jeg besøgte dig til en clairvoyance konsultation. Det føles på mange måder, som om der er et før og et efter. Og jeg er dybt taknemmelig for den tillid, åbenhed og evighed, du guidede mig hen imod. Af hjertet tak!

Christina

Teresa er yderst vidende og kompetent, desuden skaber hendes rolige, grundede, stærke energi og gode kommunikative evner et godt grundlag for personlige oplevelser og læring. Hendes clairvoyancer og kanaliseringer kan gang på gang overraske mig. Det hele krydres af ens egne oplevelser med energien fra de højere sfærer og et væld af visdom fra Teresa! Man mærker hun skaber et unikt energifelt.

Personligt har jeg fået værktøjer til hverdagen og min kontakt synes væsentlig forbedret. Gennem clairvoyante konsultationer med Teresa har jeg fået lettet svære situationer, forstår mig selv og andre bedre og finder bedre ro i en verden med tiltagende ydre pres.

Kan varmt anbefale både kurser og clairvoyancesessions med Teresa.

Henriette

Jeg startede hos Teresa, da jeg havde haft nogle oplevelser som havde været traumatiserende for mig. Disse havde påvirket mit selvværd og min tiltro til fremtiden.
Jeg var forvirret, følte mig ude af kontakt med mig selv, og jeg havde mange spørgsmål om tilværelsen. Teresa har været en god åndelig guide, hun har været sød og god til at give vejledning både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der sker omkring mig, jeg glæder mig til fremtiden, og har en følelse af, at alt hvad jeg ønsker at opnå vil lykkedes for mig. Mine møder med Teresa har givet mig tillid til mine evner, tiltro på fremtiden og en verdslig/spirituel forståelse. Teresa har en rar og omsorgsfuld energi, og det er utroligt hvad hun kan fornemme.

Neel

GRATIS MEDITATIONER

Gratis meditation - Styrk dit helbred - Teresa Thaning
Stabilitet og indre ro - gratis meditation
Gratis meditation - Rens og forny din energi - Teresa Thaning
Chakra-meditation Teresa Thaning

PODCAST:

Teresa Thaning - Kisser Paludan - livet efter døden

Livet efter døden

ARTIKEL:

Afdødekontakt Teresa Thaning

Afdødekontakt

VIDEO:

hvad er karma og hvordan opløser du den

Hvad er karma og hvordan opløser du den - Teresa Thaning

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gratis uddrag af min nye bog KEND DIN SJÆLETYPE

 

Få nyheder om mine kurser, retreats, meditationer og bøger.

Tusind tak for interessen for nyhedsbrevet. Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.