Feminin masterclass

KANALISERING ONLINE

Kanalisering med Teresa Thaning

Ønsker du at få bedre kontakt til engle og opstegne mestre og lære at modtage visdom og vejledning fra dem? 
Vil du gerne igang med kanalisering med det samme?

Hør et udklip af introduktionen til kurset ovenfor.

Onlinekurset i kanalisering er for dig, der ønsker at:

 • møde din skytsengel og komme i dybere kontakt med englen og modtage dens hjælp
 • få kontakt til de ærkeengle og opstegne mestre, som du er forbundet til og få indsigt og hjælp fra dem, når du har brug for det
 • få større spirituel indsigt i de 7 guddommelige stråler og hvordan du selv er påvirket af dem og arbejder under deres energi
 • modtage og løfte dig selv mod højere frekvenser af energi ved at sige ja til at arbejde (endnu dybere) med englene og mestrene

Omkring din egen oprindelse vil du:

 • få indsigt i det sted du kommer fra i universet og skabe kontakt til den kraftfulde energi, du har med derfra
 • forstå hvad din opgave i dette liv er
 • forstå hvorfor du valgte at komme hertil
 • blive guidet mod din guddommelige kerne, der er rolig og afklaret

Omkring karma og reinkarnation vil du:

 • forstå hvad karma er og hvordan karmaloven fungerer
 • forstå dine sjælsvalg fra før du inkarnerede i dette liv
 • få indblik i Akasha-kronikken, som indeholder optegnelser over alle dine liv
 • Sanat Kumara
 • På onlinekurset bliver du introduceret til flere ærkeengle og opstegne mestre og lærer at arbejde med at kanalisere budskaber fra dem. Du vil få mulighed for at få kontakt med din skytsengel og de ærkeengle, som arbejder med dig, på de stråler, som du er under inspiration fra. Du hører om mine egne oplevelser med ærkeenglene og mestrene og hvordan min bog “Beskeder fra ærkeengle og mestre” blev til. Gennem guidede meditationer og øvelser arbejder du med at løfte dine energier, så du lettere kan kontakte englenes højere dimensioner og modtage beskeder fra dem.
 • Kurset består af 5 moduler. Kurset er 100 % online og fungerer sådan, at du får adgang til de 5 moduler i form af lydfiler, som du kan høre når det passer dig eller downloade og du bestemmer derfor også selv i hvilket tempo du gennemfører kurset.

Lydfilerne består af undervisning, meditationer og øvelser i kanalisering. Lydfilernes længde for et modul er på ca 40-60 min. men du skal regne med at bruge en del mere tid på det, da undervisningsfilerne kan indeholde meget information, som derfor måske skal aflyttes flere gange, ligesom der for hver af kanaliseringsøvelserne, som hører til et modul, skal afsættes mellem 30 og 60 min til øvelsen.

Derfor skal du regne med at bruge op mod 3 timer pr. modul, hvis du ønsker at fordybe dig yderligere. Det gode er så at du kan tage det i dit eget tempo. Du behøver i princippet ikke nå at blive færdig med det ene modul før du modtager det næste.
Kurset svarer til 2 fulde og en halv dags undervisning.

Pris for hele onlinekurset (modul 1-5) – 2.600 kr.

Når du har købt onlinekurset får du en kvittering som indeholder adgang til lydfilerne via en hjemmeside. 

Tjek venligst din Reklame/Spam-folder, hvis du ikke har modtaget en email umiddelbart efter dit køb. Skriv til os på info@teresathaninginstitute.com, hvis du har spørgsmål til købet. 

Har du spørgsmål til onlinekurset i kanalisering?

Læs mere om kanalisering i Beskeder fra ærkeengle og mestre

Beskeder fra ærkeengle og mestre - Teresa Thaning
lotus+flower2

5 online moduler

8  guidede meditationer i kanalisering

25 lydfiler

Online kanaliseringskursus
2.600 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
 • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Gennemførsel af onlinekursus i kanalisering

Mange er parate til at åbne op for mere inspiration fra englenes dimension og arbejde med kanalisering. Hvis du har et ønske om at skabe kontakt eller allerede føler en kontakt er kurset noget for dig.

For at gennemføre kurset skal du være i rimelig psykisk balance og du skal være tilpas med guidede meditationer. Der kan forekomme udrensning under kurset.

Modul 1 – Du møder din skytsengel og lærer om din kontakt til ærkeengle og opstegne mestre

Bliv klogere på hvordan du er under inspiration og i kontakt med ærkeenglene og de opstegne mestre. Hør hvordan ærkeenglene og mestrene kontakter os og lær hvilke tegn, du skal lytte og se efter. Du får skabt kontakt til din skytsengel og modtager beskeder fra englen.

Modul 2 – Du møder den ærkeengel eller mester, som du arbejder helt tæt med

Du bliver forbundet til den eller de ærkeengle og mestre, som du arbejder helt tæt på og kanaliserer budskaber fra dem og erfarer hvad de konkret hjælper dig med i dit liv.

På dette modul fortæller jeg også om nogle af mine personlige oplevelser med ærkeenglene og mestrene og om hvordan min bog ” Beskeder fra ærkeengle og mestre” blev til.

Modul 3 – De 7 guddommelige stråler og dit hold af mestre og engle

Du får en gennemgang af de 7 guddommelige stråler og hører om hvilke stråler mestrene og englene arbejder på. På den måde kan du se, hvilke stråler du selv er påvirket af og arbejder på.

Det giver en større forståelse af de prøvelser du gennemgår i dit liv og du ser tydeligere, hvilken hjælp du får af englene. Du får kontakt til flere ærkeengle og mestre, som inspirerer og hjælper dig i dit liv og får mulighed for at stille dem spørgsmål gennem kanaliseringsøvelserne.

Modul 4 – Dit oprindelige habitat, din hjemstavn og din guddommelige kerne

Jeg fortæller om nogle af mine personlige oplevelser af Sanat Kumara, Solens Gud, Ærkeenglen Jomfru Maria og Jesus samt om de varetager for os mennesker.

Du bliver gennem meditation guidet til det sted i universet hvor du levede før du begyndte at inkarnere på jorden. Det er et sted du stadig er forbundet til og du bliver på dette modul mere bevidst om hvor du kommer fra og får indsigt som bringer bedre forståelse af hvem du er, og hvorfor du kan føle dig anderledes end de mennesker du møder her på jorden.

Jesus guider dig til din guddommelige kerne og forbinder dig med den healende energi og store visdom derfra.

Modul 5 – Sanat Kumara, Dine sjælsvalg, Karma og dine optegnelser i Akasha-Kronikken, Ærkeenglen Metatron.

Du hører et foredrag om Akasha-kronikken og om karma.

Du arbejder gennem guidede meditationer og kanaliseringer med at forstå de valg du traf, før du inkarnerede i forhold til din sjæls udvikling. Du får indsigt i denne proces og i de oplevelser du skulle igennem og hvorfor.

På modulet får du indvielse i Metatrons energi. Metatron er den ærkeengel, som nedskriver alt det som er sket og sker i dine liv i det himmelske arkiv, som også kaldes Akasha-kronikken. Det vil være ærkeenglen Metatron som vil lede øvelserne og kanaliseringerne og derigennem give dig adgang til Akasha-kronikken med optegnelser af dine tidligere liv.