Karmisk healing online kursus

KARMISK HEALING ONLINE

Karmisk healing med Teresa Thaning

Vil du gerne igang med at opløse karmiske begrænsninger, som står i vejen for dit liv?
Ønsker du indsigt i dine tidligere liv og i den rolle de spiller i din nuværende situation?

På onlinekurset i karmisk healing, får du redskaberne til at arbejde med din egen karma og opløse det, som står i vejen for dig både i forhold til dit helbred, til mønstre og fastlåsthed i dit liv. Du vil få indsigt i baggrunden for situationer og relationer i dit liv.

Kurset svarer til 2-dages undervisning og består af en række lydfiler med undervisning, øvelser og meditationer, hvor du guides tilbage til tidligere liv, samt healingsmeditationer, hvor du renses og din energi løftes. Alle lydfiler kan du gemme på din computer og lytte til så mange gange, du vil.

De fleste forbinder karma med rigtig og forkert, god og dårlig og endda med skyld og straf.

Men karma betyder i virkeligheden ubevidst hukommelse, som du har med dig fra dette og tidligere liv. Det er programmeringer i dig, som bestemmer retningen i dit liv og får situationer, følelser og mønstre i dit liv til at gentage sig, uden at du har mulighed for at ændre på din livssituation.

Derfor ligger der i at arbejde med  karma i virkeligheden en stor mulighed for at skabe livet som du ønsker dig det, ved at opløse alt det som bremser dig. Bag karmaens mønstre ligger den indre frihed og glæde tilgængelig for alle, som tager de rette skridt til at rense deres karmiske aftryk ud.

Onlinekurset i karmisk healing er for dig, der ønsker at:

 • få konkret vejledning i hvordan du opløser karmiske mønstre.
 • få en dyb indsigt i hvad karma er og hvordan du er påvirket af denne usynlige kraft i dit liv.
 • få redskaber til at opløse karma, så du ikke kommer til at tiltrække dig de samme begrænsninger og mønstre igen og igen.
 • lære, hvordan du kan opløse negativ energi og rense steder og personer så energien løftes.
 • lære, hvordan karmaen påvirker dig mentalt, følelsesmæssigt og helt ind på celleplan i sygdomsudvikling, sådan at du forstår sammenhæng mellem karma, dine tidligere liv, dit fysiske helbred og dine mentale mønstre.
 • forstå og bruge bøn som redskab til opløsning karma.

På kurset fortæller Teresa om sine erfaringer med opløsning af karma både fra arbejdet med klienter og fra sit eget liv. Hun guider dig gennem processen hele vejen. Hele kurset er designet ud fra Teresas mangeårige erfaring med opløsning af karmiske mønstre til forløsning af dit liv.

Karmisk Healing kursusbog jan 2021 Forside

Du modtager en kursusbog i PDF som indeholder øvelser, bønner og vejledning i at opløse din karma.

“Det har været en kæmpe stor oplevelse at gennemføre onlinekursus i karmisk healing. 

Jeg føler, at jeg nu er startet på en ny rejse i mit liv, som jeg glæder mig til at fortsætte på. Jeg føler mig meget taknemmelig. Stort tak. ❤️

Har du spørgsmål til onlinekurset i karmisk healing?

Hvordan foregår det?

 • Kurset er 100 % online og fungerer sådan, at du får adgang til materiale og lydfiler via en hjemmeside
 • Du kan høre lydfilerne, når det passer dig og downloade dem, og du bestemmer derfor også selv i hvilket tempo du gennemfører kurset. Kurset består af 7 moduler, der svarer to dages undervisning.
 • Lydfilerne er af forskellig varighed alt efter om det er undervisning, meditationer eller forklaring på øvelser. Derfor skal du regne med at bruge op mod 7-8 timer på onlinekurset og måske mere, hvis du ønsker at fordybe dig yderligere. Det er vigtigt at du tager dig god tid på hver øvelse, da fordybelsen vil føre dig dybere ind sammenhænge og årsager. Du kan tage det i dit eget tempo. Nogle temaer vil være hurtige at ændre. Andre kan tage længere tid at få løst op. En dybere bearbejdning kan med fordel opnås, ved at bruge meditationerne og guidningen i kurset flere gange.

Det får du i onlinekurset i karmisk healing

 • Undervisning og meditationer udarbejdet og indtalt af Teresa Thaning, som du kan genbruge mange gange til at opløse karmiske mønstre
 • Kursusbog med øvelser og grundig vejledning til, hvordan du trinvist arbejder med at opløse din karma med bøn
 • Du bliver taget i hånden og ført gennem kurset hele vejen.
 • Kurset svarer til 2 dages undervisning og består af en række lydfiler med undervisning, øvelser og meditationer. Alle lydfiler kan du downloade til din computer og bruge så mange gange du vil.

Pris for online karmisk healingskursus – 2.600 kr.

Efter køb modtager du på email en kvittering med adgang til onlinekurset, hvor kursusbogen kan downloades og lydfilerne kan høres eller downloades. Onlinekurset er personligt og må ikke distribueres.

Tjek venligst din Reklame/Spam-mappe, hvis du ikke har modtaget en email med adgang umiddelbart efter købet. Skriv til os på info@teresathaninginstitute.com, hvis du har spørgsmål til købet. 

Læs mere om karmisk healing i Sjælens mange liv

Sjælens mange liv - Teresa Thaning
lotus+flower2

7 online moduler

3 kraftfulde guidede meditationer

21 lydfiler

Online karmisk healingskursus
2.600 kr.
Angiv oplysninger og betal nedenfor

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Produkt
Antal
Total
Kurv subtotal kr.
Ordre total kr.
 • Betal med din mobil

VIGTIGT: Du får en automatisk kvittering på mail som også er din billet til arrangementet. Tjek evt. din Spam-folder, hvis du ikke modtager kvitteringen med det samme.
Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Sådan gennemfører du kurset

For at gennemføre kurset skal du være i rimelig psykisk balance og du skal være tilpas med guidede meditationer. Der kan forekomme udrensning under kurset. For at få det bedste ud af kurset er det vigtigt at du giver dig god tid til fordybelse og omhyggelighed i alle øvelser. 

Modul 1-4

På de første fire moduler hører du om hvad karma er og lærer hvordan du ved at forstå karmaens essens kan bryde det, som binder dig og hvordan opløsning af karma kan ændre dit liv og skabe forbindelse til en dyb indre frihed og glæde. 

 • Du arbejder ud fra en personlig liste over karmiske temaer og bliver ført tilbage til et tidligere liv, og begynder at få større indsigt i det tema, du har valgt at arbejde med.
 • Du lærer hvad bøn er og hvilken kraft der ligger i at opløse karma gennem bøn. 
 • Du arbejder med relationer og guides tilbage til tidligere liv for at få indsigt i karmiske bindinger til andre mennesker.

Alt opløses gennem bøn. Til slut guides du gennem en healingsmeditation, som løfter og renser dine energier.

Modul 5-7

På modul 5-7 hører du om hvordan energi fra andre påvirker dig og arbejder videre med at opløse karmiske mønstre, helt tilbage til din første inkarnation.

 • Du lærer om energi mellem mennesker og får redskaber til at rense steder, personer og ting for negativ energi. Teresa fortæller ud fra sine egne erfaringer.
 • Teresa fortæller om sin erfaring fra at kunne se de forskellige sjæles grundenergier og om hvor stor indflydelse vores første liv på jorden har haft for mange efterfølgende liv.
 • Du får indsigt i hvilke karmiske temaer og tendenser, som hun ofte i sin konsultation ser kommer tilbage fra første liv på jorden. 
 • Du guides til at genkende forskellige livstematikker som kan stamme tilbage fra dine første inkarnationer og gennem en guidet meditation får du mulighed for at se hvad der skete da du kom til jorden og opløse hvad der ligger af begrænsninger for din sjæl derfra.
 • Du får indsigt i hvordan din familiekarma begrænser dig og hvordan du sætter dig fri at dine forfædres karma, også kaldet epigenetisk hukommelse. 

Alt opløses gennem bøn. Til slut guides du gennem en healingsmeditation, som løfter og renser dine energier.