Spirituelt retreat Kreta 15.-21. september 2019 (er afholdt)

Spirituelt meditationsretreat på Kreta 15.- 21. september 2019 (er afholdt)

Oplev hvordan du kan forbinde dig med din sjæls naturlige tilstand af glæde, vished og balance og blive ledt videre til højere mystiske dimensioner af livet gennem en rejse indad mod din sjæls visdom og ro.

På Kreta findes der en særlig opstrømning af kraftfulde energier, som giver mulighed for at du kan forbinde dig dybt til din indre visdom. Grænsen mellem det fysiske og spirituelle er særlig tynd og det gør at kontakten til andre dimensioner mærkes tydeligere.

Udflugter til Kretas kraftcentre

Vi tager på udflugter til nogle af Kretas tusind år gamle unikke kraftcentre, hvor energien er særlig udbytterig og helende, samtidig med at omgivelserne skaber en unik muliged for at læne sig ind i dybere tilstande af meditation. For at få optimalt udbytte af disse særlige kraftsteder, vil der være forberedende meditative øvelser og guidede meditationer. Det skaber en helt unik mulighed for at få dyb kontakt indad i dig selv og forbinde dig med det, som er større end dig.

Den seneste tid er jeg blevet ledt til Kreta og et helt unikt retreatsted med rammer, som skaber et væld af muligheder for at du kan forene dig med energier af særlig høj vibration og åbne op til din spirituelle udvikling.

Det azurblå hav, den klare luft, jordens okkerrøde farve og solens kraftfulde lys vil på de daglige vandreture og rensende øvelser i naturen danne ramme om at åbne op og bringe dig på linje med kosmos, så din “antenne” bliver indstillet til forbinde dig med det som rækker ud over krop og sind.

Væk din sjælspower og begynd en rensende transformation

Vi vandrer dagligt i stilhed og du bliver indviet i ritualer og redskaber til dybe renselsesprocesser. Der vil være guidede meditationer, spirituel undervisning og meditationsundervisning, hvor du løftes og renses. Ud over vandreturene vil også andre perioder af retreatet dagligt foregå i stilhed.

Når dine energier kommer i balance kan en naturlig indre healings- og transformationsproces tage form, og der opstår en unik mulighed for at bringe dit liv i overensstemmelse med din sjæls kald og vække din sjælspower til live.

Under opholdet kommer du tættere på de højere energiformer, som Teresa har forbindelse med og inviteres til at være i dette kraftfulde, klare og rensende lys under turen.

Gennem daglige vandringer i stilhed, guidede meditationer, udflugter til Kretas kraftcentre og spirituel undervisning af Teresa Thaning, får du redskaber til at finde ind til din indre ro og genskabe forbindelse til din kerne. 

Betagende indlogering med vegetarisk økologi
Indlogering foregår på retreatstedet, som er smukt belligende på en skråning ud til havet på vest Kreta. Der er få minutters gang til en smuk lille strand. Retreatstedet har egen pool og fantastisk udsigt over havet og egen restaurant, som står for maden til gæsterne. Der er indlogering i lejligheder med to-personers værelser.

Alle lejligheder har egen terrasse og havudsigt. Der serveres økologisk vegetarisk mad, tilberedt med hjertet, med råvarer fra en nærliggende familiegård, som bla. producerer hjemmelavet olivenolie, grøntsager og fantastiske fåreoste.

Der er mulighed for at tilkøbe enkeltværelse. Alle værelser har fælles bad med beboere i samme lejlighed. Det er muligt for par at få egen lejlighed, så længe der er pladser ledige i to personerslejlighederne. Hvis man som vennepar gerne vil bo i samme værelse eller lejlighed kan det arrangeres.

Prisen er 10.800 kr. inkl. indlogering i dobbeltværelser, fuld forplejning, undervisning, busture til kraftcentre samt transport til/fra lufthavn.

Prisen er eksl. flytransport og forsikringer og alt andet som ikke er nævnt ovenfor. Aftensmaden på afrejsedagen er ikke inkluderet i prisen.

Tidspunkt: 15.-21. september 2019. Der sørges for transport til og fra lufthavnen. Nærmere tider og flynumre fås ved tilmelding til retreatet.

Ved tilmelding er der et depositum på 2.000 kr. Beløbet tilbagebetales ikke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden for at høre nyt om mine retreats og kurser.